Віталій Нестеренко

Віталій Нестеренко

П'ятниця, 30 березня 2018 15:37

Студенти тепр теж сортують сміття!

Ну що?! :) Ми продовжуємо! За ініціативи студенського самоврядування Лера Пустовит (Lera Pustovit), ми облаштували урни для роздільного збору сміття (пластик та папір) у КВНЗ КОР "Білоцерківський гуманітарно-педагогічний коледж". Щиро радію що студенти готові брати на себе відповідальність це головне. Дуже класно що така ініціатива розпочалася з дошкільнятами та школярами, тепре вже приедналися студенти, кінцева мета це сортування сміття в кожній домівці Білої Церкви. :) З повагою колектив ГО "ЗМІНИ БІЛУ ЦЕРКВУ"
П'ятниця, 30 березня 2018 15:29

"Еко забіг!"

"Еко Забіг!" пройшов на одному диханні! Дякую всім хто знайшов час та не злякався холодної погоди. Більше 60ти участників отримали еко атрибутику, наліпки та сертиікати на отримання саджанців Червоного Дуба тож і місто має стати зеленішим. На смоколики залишилися самі стійкі ;)
Середа, 21 березня 2018 20:05

ЕКО Забіг!

24 березня WWF в Україні відзначає Годину Землі, це екологічна ініціатива, що закликає людей, організації та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб привернути увагу до екологічних проблем Планети. Ми ГО "Зміни Білу Церкву" вирішили, що ми можемо поєднати це ще з однією чудовою ініціативою здорового способу життя і закликаємо мешканців та гостей Білої Церкви приєднатися до ЕКО-ЗАБІГУ алейками Парку "Олександрія" о 10-тій годині. Партнери- Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради Парк Олександрія, М. Біла Церква Run-Up Nation Неважливо скільки Вам років, якої Ви статті, професії, статків, головне, що Ви думаєте про майбутнє дітей та оточуючих! Заздалегідь дякуємо! Приєднуйтесь! 1км- Ти це зможеш!
Середа, 07 березня 2018 13:22

Готуємося до "Години Землі"

Розпочато підготовку до святкування "Години Землі". Цього року спільно з WWF звернулися до міського голови Дикого Г.А. з проханням долучитися до даного мероприемства. Та взяти участь у забігові "Еко забіг!" який плануємо зробити в суботу 24.03.18р. у 10.00 (зустрічаємося на центральному вході в парк "Олександрія") Відстань 1 км - тож беримо рідних та гайда на свіже повітря! І вже в 20.30 виключаємо всі електро прибори на 1 годину. Хай Земля відпочине!
Вівторок, 27 лютого 2018 09:57

Казкові барви!

Коли є час та натхнення треба робити - добрі справи! Другий рік поспіль спільно з нашими творчими партнерами: Еленою Мінаевою та Маринаю Талалаєвою, прикрашаемо стіни детячої полікліники, цього разу магічна істота зявилася на другому поверсі центрального блоку. Сподіваємося що дана ініціатива зможе хоч трошкі відволікти маленьких Білоцерківців від думок про хворобу та лікування. :)
Середа, 14 лютого 2018 18:46

Все починається з дитинства!

Все починаеться з дитинства. Продовжуємо з 2016 р. розпочату нами ( ГО "Змiни Бiлу Церкву") освiтню роботу та спiвпрацю з освiтнiми закладками мiста з сортування смiття. Цього разу долучилися школа #20, у школi #7 вiдновили бокси для сортування :) також 1й клас 9ї школи та ДНЗ #33 що на масивi Леваневського - також будуть сортувати смiття! П.С. У садочку #33 та 1му класi 9ї школи, коликтивом вже проведена просвiтницька робота, дякуемо! П.П.С. Хто ще з нами? Пишіть на електроний адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
2 лютого в ПК Росава відбувся фестиваль української пісні "Пісня єднає Україну". Ми вперше виступили співорганізаторами такого дійства разом з ГО Рада матерів та дружин учасників АТО та Тетіївською волонтерською групою. Метою фестивалю була популяризація української пісні та збереження традицій. Вийшло довго, але душевно, яскраво і родинно. В залі були присутні всі ті, хто захищав і захищає кордони України та ті, хто підтримує їх всі довгі 4 роки- це лікарі, вчителі, підприємці, бізнесмени різних підприємств, це волонтери, що своєю роботою допомагають наближати Перемогу. Серед учасників виступали білоцерківці і відверто пишаюся ними- Хор БНАУ (Наталья Булей) просто порвав своїм попурі пісень Івасюка, Вероніка Морська (Василь Морський) розвернула душу і охайно вкрила її мурахами, зал аплодував стоячи, гурт Козацькі забави пустив всіх в танок, хоч і закривали 7-мигодинний фестиваль. Біла Церква сповнена талантами, подивіться навколо, можливо повз вас проходить нова зірочка. Дякуємо всім!!!
Понеділок, 23 жовтня 2017 10:37

Міні Арт :)

Тепер є своя "Зона 51" у Бiлiй Церквi :) Дякую Ольга Селянская за художнiй експромт :)
Понеділок, 23 жовтня 2017 10:30

ТОЛОКА!

ГО "Зміни Білу Церкву!" Дякує небайдужим містянам за чудову толоку. Результат вражає, висадили близько 250 кущів, 13 прольотів. Думали кущів буде багато, а насправді не вистачило. Дякую Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради за нагоду доєднатися до цього дива, адже люди були різні за віком, за особистими уподобаннями, але ті, які щиро люблять місто і готові його робити кращим. Білоцерківці, Ви чудові!!! П.С. Скоро їх підстрижуть, щоб волога пішла в коріння, а на наступний рік вони були однакові за зростом. Доглядачі сьогодні проінспектували роботу. Все ок. Відео : https://www.youtube.com/watch?v=u4w8VcqMwsY{/YouTube}
Запрошуємо всіх друзів! Так сталося, що вже четвертий рік поспіль ми зустрічаємо наших друзів та разом святкуємо День захисника України, День українського козацтва і Покрова! Як завжди, ми запрошуємо вас та вашу родину на справжню фронтову польову кухну в парку ім. Т.Г.Шевченка! БІЛОЦЕРКІВСЬКА ВОЛОНТЕРСЬКА ГРУПА та ГО "ЗМІНИ БІЛУ ЦЕРКВУ" запрошують усіх скоштувати найсмачніші страви!!!
Сторінка 1 із 9